Hosting.

01
Contacteer ons

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een website laten hosten of eerst geheel vrijblijvend wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

02
Hosting

Uw website laten hosten?

Webhosting!

Razendsnelle Hosting op X4 BladeVPS Servers voor Optimale Prestaties en Veiligheid!

Geoptimaliseerde Hosting
Onze webproducten worden gehost op de uiterst snelle X4 BladeVPS servers, die zijn ontworpen met het oog op snelheid, stabiliteit, veiligheid en databehoud. Deze servers worden continu onderhouden en voorzien van de nieuwste updates om optimale prestaties te waarborgen.

Razendsnel
Naast het optimaliseren van de code van al onze projecten voor snelheid, hebben onze webproducten een thuis op krachtige servers met geavanceerde hardware en caching tools zoals Zend OPcache, MemCached en Redis. Deze combinatie zorgt voor een ongeëvenaarde snelheid, waardoor uw website soepel en responsief werkt.

Gegevensbehoud
Wij waarborgen de veiligheid van al uw gegevens en websitecode door dagelijkse backups te maken. Hierdoor is recent verloren data te allen tijde te achterhalen en te herstellen, waardoor u met een gerust hart kunt vertrouwen op de integriteit van uw gegevens.

Domeinregistratie & Eigen E-mailbox
Kies zelf uw domeinnaam voor uw website en geniet van de mogelijkheid tot een eigen E-mailbox met een e-mailadres dat eindigt op uw gekozen domein. U kunt meerdere e-mailadressen aanmaken en uw E-mailbox bereiken via webmail of uw favoriete mailprogramma.

Ontdek de kracht van onze hostingdiensten op X4 BladeVPS servers en ervaar optimale snelheid, stabiliteit en gegevensbescherming voor uw website!