SEO - Online vindbaarheid.

01
SEO

Online vindbaarheid vergroten?

Online vindbaarheid vergroten

Wij helpen u om de vindbaarheid van uw webproduct in de organische zoekresultaten van Google te verhogen. Door allereerst te zorgen dat uw paginastructuur en code geoptimaliseerd is, zodat deze voldoet aan de eisen die Google stelt betreft kwaliteit en snelheid.

Page performance
De snelheid van uw pagina is naast code optimalisatie afhankelijk van de server waarop uw webproduct draait, wanneer u uw webproduct via ons laat hosten zal dit geen problemen moeten geven. Indien uw server qua snelheid toch te wensen overlaat, kunnen wij u adviseren bij het overstappen naar een snellere VPS.

Keyword difficulty vs. Search volume
Uw initiële en langdurige vindbaarheid zijn sterk afhankelijk van de moeilijkheidsgraad (keyword difficulty) van uw gewenste zoekwoorden en het zoekvolume (Search Volume) daarvan. Hoewel het logisch is dat zoekwoorden met een lage moeilijkheidsgraad en een hoog zoekvolume het makkelijkst scoren, is dit aantal erg laag en hebben zoekwoorden met een hoog zoekvolume logischerwijs een hoge moeilijkheidsgraad; maar zijn deze ook het meest lucratief. Wij brengen de kansen van uw nichemarkt om hoog te scoren in kaart en adviseren u om uw vindbaarheid te maximaliseren.

Backlinks en Authority score
Wij helpen en adviseren u bij het verkrijgen van backlinks naar uw site. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad om hoog te scoren in uw niche, hoe  belangrijker het is om een zo hoog mogelijk aantal backlinks naar uw site te verkrijgen van relevante websites die op uw content aansluiten en beschikken over een zo hoog mogelijke DA (Domain Authority), dit verhoogt op zijn beurt de Authority score van uw website en uw ranking!

02
Contacteer ons

Neem nu contact met ons op!

Wilt u uw online vindbaarheid verbeteren? Neem dan contact met ons op!