Webshop laten maken.

01
Uw webshop

Een webshop laten maken.

online, e-commerce, webshop

Webshop laten maken?

Webshop laten maken
De webshops die wij aanbieden worden gebouwd op het krachtige webshop platform PrestaShop dat beschikt over geavanceerde caching, zodat hoe groot uw webshop ook wordt deze de benodigde snelheid behoudt voor een prettige shopervaring voor uw klanten en uw Google ranking positief beïnvloed.

Webdesign en huisstijl
Wij maken voor uw webwinkel een mooi en professioneel webdesign passend bij uw huisstijl, dit design wordt geoptimaliseerd op responsiveness zodat deze er mooi uit ziet op alle verschillende schermformaten zoals elke telefoon, tablet of computerscherm. Wij garanderen bij dit design een Pixelprecieze afwerking! Als er ook maar iets op uw site niet goed staat uitgelijnd na oplevering, laat het ons dan weten en we lossen het kosteloos op!

Eenvoudig bestel proces en design
Uw webshop zal beschikken over een eenvoudig bestelproces waardoor uw klanten met weinig moeite producten aan hun winkelmandje kunnen toevoegen en afrekenen, deze eenvoud zal conversies bevorderen. En natuurlijk zullen wij zorg dragen dat uw webshop een aantrekkelijk design heeft die gericht is op overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid.

Producten beheersysteem
Met het beheer systeem achter de webshop bent u in staat om vrij makkelijk nieuwe producten toe te voegen of te wijzigen en geeft u overzicht over alle nieuwe klanten en bestellingen.

Snelheid
Laat u een website bij ons maken? Dat zorgen wij met code-optimalisatie en geavanceerde caching technieken dat uw website bloedsnel reageert! Dit zorgt voor een fijne gebruikerservaring, vooral op mobiele apparaten waar de internet snelheid soms wat minder snel kan zijn; optimaliseren wij uw website op zo’n manier dat deze ook op mobiele apparaten ten alle tijden snel inlaadt!
De snelheid van uw website draagt daarnaast bij aan uw Google ranking!

02
Contacteer ons

Neem nu contact met ons op!

Wilt u een webshop laten maken of eerst een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op!