Webshop laten maken

01
Over ons

Wie zijn wij?

Een all-round webdesign bedrijf in Arnhem Gelderland.

development, web, design-4536630.jpg

We are the decisive factor behind your success

Webshop laten maken

Gespecialiseerd webapplicaties, websites en webshops ontwikkeling.

Wilt u bij ons een webshop laten maken? Wij zijn een all-round webontwikkeling en webdesign bedrijf uit Arnhem Gelderland die u helpt uw online doelen te behalen in de vorm van een sterke webshop.

Om te zorgen dat uw doelen behaald worden gaan we met u in gesprek, analyseren we uw wensen en eisen vanuit technisch oogpunt en dragen wij de best passende oplossing aan.

Met onze ruim 10 jaar ervaring in webontwikkeling zijn wij in staat webshops te leveren van de hoogste kwaliteit; snelle, betrouwbare en beveiligde webwinkels in een strak en gebruiksvriendelijk webdesign.

Wij willen dat uw webshop online slaagt, daarom dragen wij een persoonlijk advies uit hoe u uw online aanwezigheid op den duur verder kan opbouwen. U vindt hier meer over op onze pagina over onze Diensten. Door middel van zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat u hoger in Google komt te staan, door zowel de snelheid, pagina structuur en code te optimaliseren

02
Uw webshop

Een webshop laten maken.

online, e-commerce, webshop

Webshop laten maken?

Webshop laten maken
De webshops die wij aanbieden worden gebouwd op het krachtige webshop platform PrestaShop dat beschikt over geavanceerde caching, zodat hoe groot uw webshop ook wordt deze de benodigde snelheid behoudt voor een prettige shopervaring voor uw klanten en uw Google ranking positief beïnvloed.

Webdesign en huisstijl
Wij maken voor uw webwinkel een mooi en professioneel webdesign passend bij uw huisstijl, dit design wordt geoptimaliseerd op responsiveness zodat deze er mooi uit ziet op alle verschillende schermformaten zoals elke telefoon, tablet of computerscherm. Wij garanderen bij dit design een Pixelprecieze afwerking! Als er ook maar iets op uw site niet goed staat uitgelijnd na oplevering, laat het ons dan weten en we lossen het kosteloos op!

Eenvoudig bestel proces en design
Uw webshop zal beschikken over een eenvoudig bestelproces waardoor uw klanten met weinig moeite producten aan hun winkelmandje kunnen toevoegen en afrekenen, deze eenvoud zal conversies bevorderen. En natuurlijk zullen wij zorg dragen dat uw webshop een aantrekkelijk design heeft die gericht is op overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid.

Producten beheersysteem
Met het beheer systeem achter de webshop bent u in staat om vrij makkelijk nieuwe producten toe te voegen of te wijzigen en geeft u overzicht over alle nieuwe klanten en bestellingen.

Snelheid
Laat u een website bij ons maken? Dat zorgen wij met code-optimalisatie en geavanceerde caching technieken dat uw website bloedsnel reageert! Dit zorgt voor een fijne gebruikerservaring, vooral op mobiele apparaten waar de internet snelheid soms wat minder snel kan zijn; optimaliseren wij uw website op zo’n manier dat deze ook op mobiele apparaten ten alle tijden snel inlaadt!
De snelheid van uw website draagt daarnaast bij aan uw Google ranking!

03
Vindbaarheid

SEO - Search Engine Optimalization.

seo, positioning, web design-1603927.jpg

Uw vindbaarheid verhogen in Google?

Uw vindbaarheid in Google verhogen? Wij helpen u om de vindbaarheid van uw webshop in de organische zoekresultaten van Google te verhogen. Door allereerst te zorgen dat uw paginastructuur en code geoptimaliseerd is, zodat deze voldoet aan de eisen die Google stelt betreft kwaliteit en snelheid.

Page performance
De snelheid van uw pagina is naast code optimalisatie afhankelijk van de server waarop uw webshop draait, wanneer u uw webshop via ons laat hosten zal dit geen problemen moeten geven. Indien uw server qua snelheid toch te wensen overlaat, kunnen wij u adviseren bij het overstappen naar een snellere VPS.

Keyword difficulty vs. Search volume
Uw initiële en langdurige vindbaarheid zijn sterk afhankelijk van de moeilijkheidsgraad (keyword difficulty) van uw gewenste zoekwoorden en het zoekvolume (Search Volume) daarvan. Hoewel het logisch is dat zoekwoorden met een lage moeilijkheidsgraad en een hoog zoekvolume het makkelijkst scoren, is dit aantal erg laag en hebben zoekwoorden met een hoog zoekvolume logischerwijs een hoge moeilijkheidsgraad; maar zijn deze ook het meest lucratief. Wij brengen de kansen van uw nichemarkt om hoog te scoren in kaart en adviseren u om uw vindbaarheid te maximaliseren.

Backlinks en Authority score
Wij helpen en adviseren u bij het verkrijgen van backlinks naar uw site. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad om hoog te scoren in uw niche, hoe  belangrijker het is om een zo hoog mogelijk aantal backlinks naar uw site te verkrijgen van relevante websites die op uw content aansluiten en beschikken over een zo hoog mogelijke DA (Domain Authority), dit verhoogt op zijn beurt de Authority score van uw website en uw ranking!

 

 

04
Online

Hosting.

Webhosting

Uw webwinkel laten hosten?

Al onze webshops worden gehost op onze razendsnelle X4 BladeVPS servers die gericht zijn op snelheid, stabiliteit, veiligheid en databehoud. Deze servers wordt continue onderhouden en voorzien van de laatste updates.

Razendsnel
Naast dat wij de code van al onze projecten optimaliseren op snelheid, horen deze ook thuis op een snelle server; Met krachtige hardware, geavanceerde optimalisaties en caching tools zoals Zend OPcache, MemCached en Redis.

Gegevensbehoud
Al uw gegevens en uw website code zijn bij ons veilig, door middel van uurlijkse backups is recent verloren data ten aller tijden te achterhalen en te herstellen.

Domeinregistratie & Eigen E-mailbox
Wanneer u een website laten maken kiest u zelf uw domein naam en heeft u de mogelijkheid tot een eigen E-mailbox waarvan het email adres eindigt op uw gekozen domein. Zo nodig kunt u meerdere E-mail adressen aanmaken en uw
E-mailbox bereiken via webmail of via uw favoriete mailprogramma!

05
Contacteer ons

Neem nu contact met ons op!

Wilt u een webshop laten maken, een vrijblijvende offerte of eerst meer informatie hebben? Neem via dit formulier contact met ons op!