Website laten maken.

01
Waarom

Waarom uw eigen website?

Waarom een eigen Website laten maken? Omdat in dit digitale tijdperk een eigen website onmisbaar is. Wij maken de mooiste websites voor internetbedrijven!

Uw eigen website is meer dan alleen uw online visitekaartje. Uw website is namelijk de manier om uw doelgroep te bereiken en te informeren over uw bedrijf, product of dienst. En is daarbij een makkelijke en laagdrempelige manier om contact met u op te nemen door middel van E-mail en het Contactformulier.

Wij zorgen voor een professionele en goed uitziende website die een goede indruk achterlaat bij uw potentiele klanten. En optimaliseren uw website op online vindbaarheid zodat u goed te vinden bent in Google.

Waarom een bedrijfswebsite laten maken?
02
Kosten

Wat kost een website?

Website Kosten

Een website laten maken hoeft niet duur te zijn. De totale kosten worden berekend over de werkzaamheden die noodzakelijk zijn voor het opzetten van een basis website met een design en hoofdpagina die draait op het content management systeem (CMS) WordPress en eventuele verdere wensen. In dit systeem kunnen wij of u inloggen om de website verder te vullen met meerdere pagina’s.

Wilt u zelf aan de slag met WordPress en zelf uw pagina’s maken en vullen? Dan bent u erg goedkoop uit met ons Basis pakket.

Wilt u graag dat wij zorg dragen voor het aanmaken van pagina’s en de inrichting ervan? Dan doen wij dit voor een schappelijke prijs via ons Compleet pakket. U krijgt dan een volledig gevulde website met design naar keuze en volledig geoptimaliseerd voor Google.

Voor specifiek maatwerk gaan we met u in overleg.

Basis

Basis WordPress Website
499 excl. btw
 • WordPress Installatie
 • Standaard template
 • 1 Hoofdpagina
 • Zelf vullen
Goedkoop!

Compleet

Complete WordPress Website
1399 excl. btw
 • Wordpress Website
 • Meerdere pagina's
 • Design Template
 • Content vullen
populair!

Maatwerk

WordPress Website op maat
1799
99+
excl. btw
 • Wordpress Website
 • SEO optimalisatie
 • Design Template
 • Specifiek maatwerk
Op mAAt!
02
WordPress website

Uw eigen WordPress Website.

Onze WordPress websites beschikken over de mooiste professionele designs en zijn volledig geoptimaliseerd op snelheid en vindbaarheid

Webdesign en huisstijl
Wij maken voor u een mooi en professioneel webdesign passend bij uw huisstijl, dit design wordt geoptimaliseerd op responsiveness zodat deze er mooi uit ziet op alle verschillende schermformaten zoals elke telefoon, tablet of computerscherm. Wij garanderen bij dit design een Pixelprecieze afwerking! 

Contentbeheer
Hoewel wij in eerste instantie zorg zullen dragen voor het toevoegen van de initiële content, is het voor u zelf ook aannemelijk dat u snel uw weg vindt in het beheer systeem en de mogelijkheid heeft zelf content te wijzigen of toe te voegen. Het veelgebruikte WordPress stelt zijn gebruikers namelijk in staat om zonder enige technische kennis de website content makkelijk te beheren.

Snelheid
Wij zorgen met code-optimalisatie en geavanceerde caching technieken dat uw website bloedsnel reageert! Dit zorgt voor een fijne gebruikerservaring, vooral op mobiele apparaten waar de internet snelheid soms wat minder snel kan zijn; optimaliseren wij uw website op zo’n manier dat deze ook op mobiele apparaten ten alle tijden snel inlaadt!
De snelheid van uw website draagt daarnaast bij aan uw Google ranking!

03
Contacteer ons

Neem nu contact met ons op!

Wilt u een website laten maken of eerst een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op!