Website laten maken.

01
Contacteer ons

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een website laten maken of eerst geheel vrijblijvend wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

02
Waarom

Waarom uw eigen website?

Waarom Kiezen voor een Op Maat Gemaakte Website? Ontdek de Voordelen van een Digitale Aanwezigheid!

In dit digitale tijdperk is een eigen website essentieel. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van prachtige websites voor internetbedrijven!

Uw website overstijgt het concept van een online visitekaartje; het is uw krachtige middel om uw doelgroep te bereiken en te informeren over uw bedrijf, producten of diensten. Bovendien biedt het een eenvoudige en laagdrempelige manier voor uw bezoekers om contact met u op te nemen, via e-mail of het handige contactformulier.

Wij staan garant voor een professionele en aantrekkelijke website die een blijvende indruk achterlaat bij potentiële klanten. Onze expertise strekt zich ook uit tot het optimaliseren van uw website voor een sterke online vindbaarheid, waardoor u uitstekend vindbaar bent in zoekmachines zoals Google.

Kies voor een op maat gemaakte website en laat uw online aanwezigheid voor u werken. Bereik uw doelen en maak vandaag nog de stap naar een effectieve digitale vertegenwoordiging!

03
Kosten

Wat kost een website?

Wat kost een website laten maken?!

Betaalbare Website Laten Maken met Onze Aantrekkelijke Pakketten

Een professionele website hoeft niet duur te zijn. Onze totale kosten worden bepaald op basis van de benodigde werkzaamheden voor het opzetten van een basiswebsite met een aantrekkelijk design en een hoofdpagina die draait op het gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) WordPress. Daarnaast houden we rekening met eventuele extra wensen.

Basis Pakket: Zelf Aan de Slag met WordPress
Als u graag zelf de touwtjes in handen hebt en uw eigen pagina’s wilt maken en vullen, is ons Basis Pakket perfect voor u. Hiermee geniet u van een kosteneffectieve oplossing.

Compleet Pakket: Laat Ons Voor U Zorgen
Verkiest u gemak en wilt u dat wij zorgen voor het aanmaken en inrichten van pagina’s? Kies dan voor ons Compleet Pakket. U krijgt een volledig gevulde website met een design naar keuze, volledig geoptimaliseerd voor Google, tegen een betaalbare prijs.

Voor specifiek maatwerk gaan we graag met u in overleg, zodat we uw unieke behoeften kunnen vervullen.

Ontdek de mogelijkheden en creëer vandaag nog uw online aanwezigheid.

Goedkoop!

Basis

Basis WordPress Website

299 excl. btw
 • WordPress Installatie
 • Optimale instellingen
 • Thema installatie
 • Zelf vullen
Compleet!

Compleet

Complete WordPress website

1499 excl. btw
 • WordPress Website
 • Standaard Template
 • Design Pagina's
 • Content vullen
Op maat!

Maatwerk

WordPress website op maat

1899+ excl. btw
 • WordPress Compleet+
 • SEO Optimalisatie
 • Design Template
 • Maatwerk
04
WordPress website

Uw eigen WordPress Website

Professioneel Webdesign met Gebruik van WordPress!

Webdesign en Huisstijl
Onze WordPress-websites onderscheiden zich door de mooiste professionele designs die volledig zijn afgestemd op uw huisstijl. Elk ontwerp wordt geoptimaliseerd voor responsiveness, wat betekent dat uw website er prachtig uitziet op diverse schermformaten, waaronder smartphones, tablets en computerschermen. Wij waarborgen een pixelprecieze afwerking voor een visueel indrukwekkende online aanwezigheid.

Contentbeheer
Terwijl wij in eerste instantie zorgdragen voor de initiële content, biedt ons gebruik van het veelgebruikte WordPress-systeem u de mogelijkheid om zelf eenvoudig wijzigingen aan te brengen. Zelfs zonder technische kennis kunt u moeiteloos content toevoegen of aanpassen, waardoor u de volledige controle behoudt over uw website-inhoud.

Snelheid
Wij waarborgen een optimale laadsnelheid van uw website door middel van code-optimalisatie en geavanceerde caching technieken. Deze benadering garandeert een snelle reactietijd, wat resulteert in een positieve gebruikerservaring, vooral op mobiele apparaten met variabele internet snelheden. Daarnaast draagt de snelle laadtijd bij aan een verbeterde Google-ranking voor uw website.

Kies voor een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook uitblinkt in snelheid en vindbaarheid. Ontdek de kracht van ons WordPress-webdesign voor een optimale online prestatie!